360 g šokolaadimaitselisi küpsiseid (Dops mõmmi küpsiseid)
180 g võid
kaneeli
200 g toasooja
šokolaadikreemi (nutella on hea valik)
200 g rõõska koort (35%)
400 g toorjuustu
1 dl suhkrut
mureleid (serveerimiseks)
200 g rõõska koort (35%)
400 g toorjuustu
1 dl suhkrut
mureleid (serveerimiseks)
Purusta küpsised
ja sulata või. Sega need kaks komponenti omavahel kokku, lisa kaneel ning
vooderda sellega lahtikäiva koogivormi (24 cm) põhi ja ääred. Aseta külmkappi
tahenema.
Sulata veevannil šokolaadikreem
pehmeks ning aseta vormi küpsisepõhjale. Pane kook tagasi külmkappi.
Vahusta koor ning sega kokku
eelnevalt lahtisegatud toorjuustuga. Lisa suhkur ja sega ühtlaseks massiks. Pane
segu koogivormi šokolaadikreemile ning aseta kook külma tahenema vähemalt kuueks
tunniks kuni üleöö. Serveerimisel aseta koogile hooajalisi marju.
Retsept ja pilt kopeeritud:http://kokkama.blogspot.com/2011/07/kupsetamata-toorjuustukook.html
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar